Suzana i Saša po prvi put u javnosti sa djecom: Svi su gledali u kćerku Aleksandru, na šta 0vo Iiči, iz 0vog razloga je godina skrivao
Breaking News

Suzana i Saša po prvi put u javnosti sa djecom: Svi su gledali u kćerku Aleksandru, na šta 0vo Iiči, iz 0vog razloga je godina skrivao

Svi mi znamo da je Suzana, supeuga od Saše poznata kao pjevačica, ali 11 godina je napravila pauzu u svojoj karijeri i nije pjevala, pa je kako smo imali prilike da ispratimo prije dvije godine nakon tih 11 godina pauze izdala novi album koji je kako stvari stoje jako dobro prošao kod širokih narodnih masa. Na tom albumu ima dosta solo pjesama, kao i dueta, koji su rađeni sa vrhunskim pjevačica, a to ne može svakom.

Oni su se na jednoj prilici pojavili svi zajedno, što se rijeko dešava, ona je bila u jednoj jako lijepoj haljini i zasjenila sve one koji su bili tu. Saša je bio tu naravno kao podrška, ali i njen sin i kćerka, koji su privukli vleiku pažnju jer se skoro nikada ne pojavljuju u javnosti, ne vole da se medijiski eksponiraju, prenijeli su Suzana i Saša.

Kao što vidite iznad teksta, oni su se slikali svi zajedno, a ljudi su komentarisali njihovu kćerku i njenu ljepotu. Svi se pitaju zašto se ovakva ljepotica mediji ne eksponira, smatraju da bi dosta toga mogla sa svojom ljepotom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *