Potresna ispovijest Šabanove udovice: Kako mi je samo ja znam, patnja, a svi misle da mi je lako s penzijom od 5.420 evra
admin March 23, 2023

Kada je u pitanju Goca svi znamo da su nakon što nas je napustio kralj narodne muzike po njoj ljudi ako se to u narodu kaže osuli drvlje i kamenje. Ona je na kraju ispala kriva što je on toliko radio, isplivali su i navodni detalji koje niko nikada nije potvrdio, da je on želio navodno ići u penziju ali da mu je ona ugovarala sve više i više nastupa.

Ona se oglasila i rekla da su to laži, da je on volio da pjeva i radi i da bi odlaskom u penziju um’ro iako bi bio živ. Ona je istakla da je bilo dosta dugova za koje nije znala, i dosta novca koje je trebala da vrati za sve one zakazane nastupe za koje su uzeli pola novca kako to rade pjevači da se osiguraju. On je uplaćivao u Austriji kako saznajemo sebi penziono i sada ona ima preko 5 hiljada eura penziju koja joj navodno kako saznajemo od izvora bliskih ovog porodici nije dovoljna.Ona jeste navikla da živi na visokoj nozi, a sada joj je to malo teže bez njega.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*