0vo je sin Viki Miljković, nije mogao da hoda, a sad pravi frajer: Evo kako izgleda, pjevačica ga napokon pokazala svima
Breaking News

0vo je sin Viki Miljković, nije mogao da hoda, a sad pravi frajer: Evo kako izgleda, pjevačica ga napokon pokazala svima

Viki Miljković je jedna od onih pjevačica koju publika naprosto obožava. Ona je još od početka svoje karijere imala ono nešto po čemu se istakla i zbog toga je uspjela da dospije baš tu gdje je sada. Jedna od najpoznatijih pjevačica, za koju se ne vezuju skandali, koja voli sve što vole kako ona kaže žene, majke.. Ona je jednom prilikom rekla kako ne voli da svoj privatni život izlaže javnosti, kako smatrada  svaki čovjek, ma koliko bio poznat iza kamera treba svojoj porodici opušten i onakav kakav jeste. Ona je rekla da su svi oni iza kamera isti kao i ljudi koji ih prate i vole..

Ona je godinama u braku posvećena porodici, Dragan Taške je njen dugogodišnj isuprug sa koijm ima sina Andreja. Ona je sada pokazala kako on izgleda:

Ona je rekla kako je jako vezana za sina, ali da mora biti dobar čovjek i đak, tome ga uči. Ukoliko je l0š u školi, zabrani mu video igrice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *