Vesna Zmijanac otkrila sve tajne najvećih estradnih diva: Brena se napije od gutljaja, a onda je Cecu i Karleušu stavila u isti koš - obrukaIa ih za života
Breaking News

Vesna Zmijanac otkrila sve tajne najvećih estradnih diva: Brena se napije od gutljaja, a onda je Cecu i Karleušu stavila u isti koš – obrukaIa ih za života

Vesna Zmijanac je na estradi već pet  decenija i jedna je od rijetkih koja o svojim kolegama govori iskreno. Brena nam je otkrila kako su se ona Mira Škorić, i Vesna Zmijanac napile na snimanju spota za pjesmu ”Muškarci”. Zmijančeva je ostavila svoj komentar na tu priču.

Brena samo kako Vesna kaže priča, ona kada popije jednu časicu već je vesela. Vesnu su često nazivali p1janicom a ona je pila tek toliko da se vidi. Ovo su neke zanimljive rečenice, a onda se dotakla Karleuše.

Ona se osvrnula i o nesuglasicama sa Lepom Brenom, JK, te Svetlanom Ranatović i ističe da je to sve da bi mediji bili zadovoljni, da ona nikada nije imala problem sa svojim kolegicama. Što se tiče s’ex skandala, kroz koji je prošla Jelena Karleuša ona kaže kako treba imati želudac za to, da je uz Jelenu od početka do kraja i da ima nevjerovatnu energiju, te da ona na ovoj sceni jednostavno nije ukapirana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *