Bebek je kao mat0ri zavodnik oženio 34 godine mlađu: Malo ko zna da ima 4 djece - sada ima 76, kada dovede djecu u školu misle da im je deda
Breaking News

Bebek je kao mat0ri zavodnik oženio 34 godine mlađu: Malo ko zna da ima 4 djece – sada ima 76, kada dovede djecu u školu misle da im je deda

Kada poimenemo Željka Bebeka, nema osobe na domaćim prostorima koja ne zna ko je on. On sada kako vidite i u samom naslovu ima 76godina, što su lijepe godine. On je jako poznat pjevač još iz vremena bivše JugosIavije, a prepoznatljiv je i po tome št0 je bio prvi pjevač u grupi koja je i danas dan poznata, a svi znamo da se radi o grupi bijelo dugme.

Katarina i Zvonimir su njegovi roditelji, a rodno mjesto mu je Sarajevo. Kako je Željko sam rekao, njegova majka je imala divan glas i smatra da je talenat povukao od nje. On iza sebe ima dva braka, jedan je sa Spomenkom s kojom je dobio kćerku, a drugi je sa Sandrom, sa kojom isto ima kćerku.

On je pokušao da dokaze da je treća sreća najbitnija, pa oženio Ružicu 2002 godine sa kojojm je i danas dan zajedno. Ona je kako saznajemo 34 godine mlađa od njega,  a kao plod ljubavi imaju 2 djece, sina i kćerku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *