Šaban joj 0vo nikad neće oprostiti: Goca je našla zagonjača, pa kako se samo usudiIa - evo koga je pustila u Šaulićevu vilu
Breaking News

Šaban joj 0vo nikad neće oprostiti: Goca je našla zagonjača, pa kako se samo usudiIa – evo koga je pustila u Šaulićevu vilu

Svi znamo kakve je sudbina zadesila kralja narodne muzike Šabana Šaulića, tog kobnog 14. februara. Njegova kćerka Ilda u znak sjećanja je od njegove kuće napravila muzej, sa svim njegovim pločama, diskovima iz starijih vremena ali kako joj je ao trenutno da nepoznati ljudi sada tu ulaze. Ona će to svakako sa svojim bratom s vremena na vrijeme posjećivati.

Mnogo nam se toga iskristalisalo i što se tiče Šabanove supruge, Gordane, naime, kada je izjavila kako Šabanov vanbračni sin neće dobiti niti jedan dio nasljedstva, i kako stvari stoje ,spekulisalo se da je sve dobila ona a poslijeće dijeliti njihovoj djeci.

Ono što je šokiralo javnost to je da je Goca prije neki dan izjavila, kako planira da arapskom konzulu izdaje Šabanovu vilu za 5.000 eura mjesečno, i da je potrošila sve njegove pare a da se od nečeg mora živjeti. Ovo su svi osudili, ona je naslijedila i njegovu penziju, pa zar joj nije dovoljno?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *