"U tajnoj sam vezi sa 0cem svoga muža, izIuđuje me: Samo me je poIjubio na jedno mjesto - u sekundi sam doživjela sve ono što nisam nikad u životu"
Breaking News

“U tajnoj sam vezi sa 0cem svoga muža, izIuđuje me: Samo me je poIjubio na jedno mjesto – u sekundi sam doživjela sve ono što nisam nikad u životu”

Priča koju vam danas donosimo dolazi iz EngIeske i moramo da kazemo kako je jako neobična kao što po samo mnaslovu vidite, zato je i obišla cijeli svijet.Jedna zena je na društvenim mrežana napisala samo mjesto odakle je, jer ta stranica zahtjeva bar jednu informaciju o osobi koja piše ispovijest. Ispovijest je anonimnog tipa. Ona kaže da je njen svekar jako zgodan čovjek koji se jako dobro drzi za svoje godine.

Kako je istakla sve je počelo kada je on sIomio n0gu i kada je morao da ostane u b0lnici, bio je to veIiki I0m. Ona je tada počela više vremena da provodi sa svekrom i to je otišlo u skroz drugom pravcu od kojeg su se nadali. Kada se on vratio iz b0lnice, ona je nastavila viđanje sa njegovim 0cem, kako kaze nije mogla da s e0buzda, emocije su velike kao i st’rast prema njemu. Naravno da je naišla na 0sudu ljudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *