Od sebe napravili mačo muškarce, 0vi pjevači su išli na brojne operacije: Radili bradu, nos, viIice - a jedan je otišao i korak dalje (Foto)
Breaking News

Od sebe napravili mačo muškarce, 0vi pjevači su išli na brojne operacije: Radili bradu, nos, viIice – a jedan je otišao i korak dalje (Foto)

Kada pomenemo doradu svog izgleda, kada pomenemo neke estetske zahvate, uvijek se nekako fokusiramo nesvjesno na žene, uvijek su pjevačuce, glumice, voditeljice i ostale javne ličnostu  ucentru ove teme, a danas ćemo pisati malo i o muškarcima, da vidite kako su oni izgledali prije operacija. Mnogi su uradili dosta na sebi, samo što se o tome ne piše, a u nastavku ćemo navesti nekoliko njih.

Bojan Grujić je bio kako svi znamo učesnik Zvezda Granda, a toliko je radio na svom izgledu, da kada smo postavili njegovu sliku sa takmičenja iz šou programa, niko nije mogao da ga prepozna, ne liči na sebe.

Mc Stojan je na sebe skretao dosta pažnje promjenom kako stajlinga tako cijelokupnog izgleda, očigledno je da su mu se desile brojne promijene tokom karijere koja traje godinama.

I za sami kraj smo ostavili zavodinika Sašu Kovačevića, ali on nije uvijek bio centar interesovanja žena, tek nakon brojnih dorada je postao gospodin savršeni, to moramo da priznamo svi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *