Vesna Zmijanac otkrila trik sa kojim ćete se brzo obogatiti: Stavite 0vo u novčanik i pare će se lijepiti kao lude..
Breaking News

Vesna Zmijanac otkrila trik sa kojim ćete se brzo obogatiti: Stavite 0vo u novčanik i pare će se lijepiti kao lude..

Vesna Zmijanac otkrila trik pomoću kojeg ćete se obogatiti: Znamo da u narodu često važe neka sujevjerja. Neki ipak vjeruju u to. Neki ne. Vesna Zmijanac tako nosi kineske novčiće u novčaniku radi dobre sreće i više novca.

Kaže i da je osjećala neku negativnu energiju u domu, zato je srušila dva zida i bolje se osjećala. Također, pazi i na to gdje postavlja ogledala.  Inače po Feng-Shui-u je veoma bitno gdje držite neke stvari. Tako se kaže da južna i sjeverna strana sobe nikada ne smiju biti pretrpane. Bitno je i gdje postavljate ogledala. Tako kažu da nije uredu da postavljate ogledala tako da se u njima odražava nešto ružno.

Jer ogledalo udupla tu sliku. Tako pazite prema čemu okrećete ogledalo.  Vesna Zmijanac pazi na to i kaže da  je primjetila tu pozitivnu energiju u domu koja cirkuliše. I sami ćete se bolje osjećati ukoliko je se čisto i psopremljeno, zar ne? Neke stare stvari, koje više ne koristite izbacite, tako ćete stvoriti prostor za nove, ljepše stvari koje će doći u vaš dom, a tako i vaš život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *