Muškarcima viIice padaju kad vide šta je Baja oženio, krije je kao zmija noge: Prava b0mba - rodila mu dvoje djece (Foto)
Breaking News

Muškarcima viIice padaju kad vide šta je Baja oženio, krije je kao zmija noge: Prava b0mba – rodila mu dvoje djece (Foto)

Kada pomenemo Nedeljka Bajica, svi odmah pomenu i njegov nadimak Baja koji je dobio na početku karijere i koji ga prati kroz sve ove godine od kako je na sceni. On je jako dugo godina prisutan na sceni i moramo da kažemo da je jedan od onih rijetkih koji je i u ovo moderno doba ostao vjeran svom stilu muzike.

On voli da snima balade, a njegova publika željno iščekuje neku novu koja ce naravno kao i sve do sada biti ispraćene i veliki hitovi. On kao to znamo ima savršen život, kako poslovni tako i privatni iako o tome ne priča. Da li znate kako izgleda zena imenovanog i navedenog pjevača?

Njegova zena je prelijepa plavuša koja je izvan dometa medija, ona se zove Sanja i bila je u jednom njegovom spotu. Kada su ljudi vidjeli kako izgleda, imali su samo riječi hvale za nju. Pogledajte i sami ko mu je rodio dvoje djece:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *