Neočekivana drama tokom posjete Srbiji: Dragana Mirković nije mogla da zadrži suze - svi se pitaju ko joj je 0vo priredio
Breaking News

Neočekivana drama tokom posjete Srbiji: Dragana Mirković nije mogla da zadrži suze – svi se pitaju ko joj je 0vo priredio

Kada pomenemo Draganu Mirković svi znamo o njenom životu jako puno toga, a opet sa druge strane ne znamo ništa. O njoj znamo gdje živi, da ima dvorac u beču da se udala jako lijepo za čovjeka koji je dobrostojeći, dobili su kao plod ljubavi dvoje djece koji su izrasli odavno u odrasle ljude.

Dragana jako često dolazi u Srbiju zbog poslovnih obaveza. Moramo da kažemo kako ona sama kaže da joj je porodica na prvom mjestu ali da nikada neće napustiti karijeru. Ona je bogata pjevačica kojoj nije stalo do svakog nastupa, jako rijetko nastupa i tada zaradi sigurno dosta novca. Samo možemo sanjati koliko košta njen nastup. Danas vam donosimo fotografiju koju joj je kako pretpostavljaju fanovi priredio njen suprug:

Ona je imala jedno gostovanje u emisiji gdje je dočekao buket cvijeća koji vidite ona je to objavila i rekla kako su joj suze krenule od sreće i kako sreću čine male stvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *