P0tresna ispovijest Viki Miljković: "Živjela sam kod nje, izgubiIa sam i oca i majku od te b0lesti, primila me sa 14 godina kao svoje dijete.."
Breaking News

P0tresna ispovijest Viki Miljković: “Živjela sam kod nje, izgubiIa sam i oca i majku od te b0lesti, primila me sa 14 godina kao svoje dijete..”

Malo ko zna da je Viki Miljković sa svojih 14 godina došla u Beograd i da je zapravo živjela kod Marine Tucaković . Ona je njoj pomagala da gradi svoju karijeru, a sada je Viki poslije nekog vremena smogla hrabrosti da sipriča sve ono što je b0li, kaže da ne može da prođe ,da joj je Marina bila kao druga majka.

Viki kaže da je živjela kod Marine i da joj je pomogla oko svega, da je savjetovala i da je to bila jedna dobrodušna žena o kojoj niko ništa l0še nema za reći jer nikome l0še nije uradila. Ona je rekla da joj je tešk0 da je prošla jednom kao mlada sve to, jer joj je i oca i majku ta b0lest uzeIa.

Jako joj je žao što godine b0rbe ništa ne znače, što ni Marina nije uspjela da pobijedi sve to, ali kaže da je sebi dušu olakšala i da je njoj sada lakše. P0kojna Marina će uvijek biti kako kaže Viki pamćena  pominjana samo po dobru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *