Glume nevinašca a istina je pakIena: "Dragana i Toni su me p0kraIi, pa zabraniIi.." - pjevačica otkrila šta se krije iza njihove DM produkcije
Breaking News

Glume nevinašca a istina je pakIena: “Dragana i Toni su me p0kraIi, pa zabraniIi..” – pjevačica otkrila šta se krije iza njihove DM produkcije

Opće poznata informacija je da Dragana i njen izabrnaik, bračni saputnik s kojim je u sretnom braku dugi niz godina imaju dvoje djece, sina i kćerku. Ona je jedna od rijetki pjevačica koja se bavi svojim životom , svojom karijerom i koja nema skandaIe i svađe sa kolegama. Dešavale su se neke sitne svađe, ali kada ste toliko na sceni nemoguće ih je u potpunosti izbjeći, slažete se?

Svi znamo za otvoreni suk0b Dragane i Cece, a sad je isplivalo da ona ne priča jako dugo i sa kolegicom  Tinom Ivanović. Ona je rekla kako je Dragana na nepravedan način zabranila da se emituje na njenoj DM televiziji, a kako kaže to nije sve čak je i pokrala.

Tina kaže da je imala suk0b sa Grandom i da je bila svagdje zabranjena ali Dragana je tada lažno stala uz nju, uzimala novac za reklame i mitovanje na dmu, jer se jedino tamo Tina mogla pojaviti. Zadnju reklamu je njen tim uredno platio ali se kao takva nije pojavila, došlo je do suk0ba i od tada je zabranjena,i opIjačkana kako kaže.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *