Ilma Karahmet se udala jako mlada: Pjevačica se transformisala, a evo kako izgleda njen muž - ponosno objavila fotku, komentari pIjušte
Breaking News

Ilma Karahmet se udala jako mlada: Pjevačica se transformisala, a evo kako izgleda njen muž – ponosno objavila fotku, komentari pIjušte

Ilma Karahmet je na javnu scenu stala kao mlada djevojcica imala je samo 13 godina kada se počela takmičiti. Naime, ona je neko ko je dobio podršku širokih narodnih masa, kako zbog svog talenta tako i zbog godina. Malda je krenula da gradi karijeru, usudila se bila hrabra i vidimo da je sada primjećena da se istakla i da postiže uspjehe.

Ona se jako mlada udala, kako smo napisali u samom naslovu, a i ona je prije nekoliko dana sama rekla kako je donijela odluku da se uda za svog Sedina Lakaču s kojim je prije bila nekoliko godina u emotivnoj vezi. Nekoliko mjeseci nakon što je napunila 18 godina i postala punoljetna ,udala se.

Ona je i sada mlada, ona kaže da je njen brak nešto savšreno ,da ima veliku podršku svog supruga i da on nije ljubomoran. Ponosno ga pokazuje na svojim društvenim mrežama. Pogledajte kako on izgleda u nastavku teksta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *