“Vama trebaju gumene čizme, 0vo je ha0s" Komšije napokon progovorile: U Austriji ima dvorac, a 0vako izgleda njena kuća u rodnom Kasidolu
Breaking News

“Vama trebaju gumene čizme, 0vo je ha0s” Komšije napokon progovorile: U Austriji ima dvorac, a 0vako izgleda njena kuća u rodnom Kasidolu

Kako stvari stoje, većina javnih i poznatih ličnosti se pravi da ne zna svoje porijeklo, ne spominju svoja rodna mjesta i kuće u kojima žive njihovi roditelji i rodbina. Oni sebi kupe stančić u centru i prave se da uživaj u luksuzu.

Naime, neki pjevači su po svojim rodnim mjestima dobili i nadimke, a jedna od njih je Dragana koja je po rodnom mjestu Kasidolu dobila nadimak “Luče iz Kasidola” koji jako voli. Ona nikada nije zanemarila svoj rodni kraj, uredila je svoju kuću koju imaju tamo po standardima tog mjesta, nije željela da pretjeruje. Ona tamo ode kad god ima priliku pa na društvenim mrežama objavljuje slike.

Komšije su pričale svašta za Draganče, neki su rekli da se jako rijetko pozdravlja i da je kroz šalu navodno rekla kako svima u Kasidolu trebaju gumene čizme, a njoj u Beču ne trebaju. Mnogi su je i hvalili, a kako to kažu oni, ostali joj zavide na njeoj ljepoti i uspjehu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *