Vozio je kamione da bi ona snimila svoj album: On je suprug Maje Berović, zaljubila se u njega sa 17 godina - evo kako izgleda (Foto)
Breaking News

Vozio je kamione da bi ona snimila svoj album: On je suprug Maje Berović, zaljubila se u njega sa 17 godina – evo kako izgleda (Foto)

Alen Dragosav je muž i emotivni partner poznate srpske pjevačice Maje Berović. Malo ko je znao da je ona u braku jer se ona s njim javno ne eksponira, ali je isticala dosta puta da nije bilo njega, ona nikada ne bi postigla ovako velike uspjehe. On joj je velika porška u svemu što radi a to je najbitnije u jednom emotivnom odnosu. Alen je jako bogat sada, ali kako saznajemo prije nego su oni krenuli u emotivnu priču, on je vozio kamione i nije bio tako bogat.

On je radio i dobro shvatio taj posao, kupio je nekoliko kamiona i onda poslije malo po malo razvio svoju transport tvrtku koja mu sada donosi velike sume novca. On je kako saznajemo od izvora bliskog njima od Maje napravio zvijedzu jer je mogao da sve to ispočetka kada ona nije zarađivala financira, jer taj posao zahtjeva dosta novca. Oni su zajedno 15 godina, ali su se vjenčali 2016 godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *