Nekad je bila najpoznatija domaća pjevačica, zarađivala miIione: Znate li ko je ona - danas totalna transformacija (Foto)
Breaking News

Nekad je bila najpoznatija domaća pjevačica, zarađivala miIione: Znate li ko je ona – danas totalna transformacija (Foto)

Moramo da kazemo kako je ovo jako čest slučaj na prostorima BaIkana, da poslodavni ne uplaćuju doprinose radnicima, a oni to prekasno shvate. Kao što u samom naslovu vidite radi se o jednoj pjevačici koja je 70tih i 80tih imala velike hitove, ali je poslije završila sa primanjima od 33.000 dinara, zamislite. Da li mozete pretpostaviti o kojoj pjevačici se radi? Njeno ime je odavno poznato javnosti, ona je Maja Odžaklijevska.

Ona kao što vidite sada ima m1zerna primanja, a nije mogla da svoju ušteđevinu čuva, jer je njen unuk prije 7 godina dobio aut1zan i ona je sav svoj ušteđen novac dala za njega i njetgove terapije, njegove pretrage. Ona se brinula o njemu i nije joj zao niti jednog centa rekla je. Ona se sama brine za unuka, ali joj postaje sve teze jer on postaje sve veći i agre’sivniji, kako kaze, ponekad ga je jako teško kontrolisati, a pomći nikakve nema od socijalne sluzbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *