Auu, kratka kosa, ista mušk0 - pa ko je onda nju rodio: 0vo je majka Ane Brnabić, niste imali priliku da je vidite do sada
Breaking News

Auu, kratka kosa, ista mušk0 – pa ko je onda nju rodio: 0vo je majka Ane Brnabić, niste imali priliku da je vidite do sada

Kada pomenemo Anu svi znamo da ona vodi svoj zivot i da se zanima samo za dvije stvari, svoju porodicu i svoj posao. Ona je jedna od rijetkih koja je izasla u javnost sa cijelom istinom o sebi, a to su ljudi prihvatili na različite načine. Neki su bili oduševljeni, sto je iskrena i sto je narodu odmah rekla kako stvari stoje i da ona ima zapravo djevojku, dok drugi smatraju da na tako visokoj poziciji političara u državi niko ne bi trebao pustiti osobu koja ima takve životne odluke.

Naime, ona svoju porodicu nikada jvno ne skponira, njenu majku niko nije imao prilike da vidi sve dok nije došlo do otvaranja crkve u Babušnici. Njena majka je bila prisutna, a mnogi su rekli kako je njena majka jedna obična žena.

Pogledajte u samom nastavku ovog teksta kako izgleda majka premijerke, ovo vam je jedinstvena prilika koja se jednom ukaže, trebate je iskoristiti:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *