Kad nestane ljubavi: Šest stvari koje svaki muškarac radi kada više ništa ne osjeća prema vama
Breaking News

Kad nestane ljubavi: Šest stvari koje svaki muškarac radi kada više ništa ne osjeća prema vama

Ovo muškarac radi kada više ništa ne osjeća prema vama:

Ne komuniicra sa vama kao prije – Jednostavno ne vodite razgovore kao prije. Ne priča vam o svojim dešavanjima. Kada se dopisujete, odgovara kratko ili se baš načekate na odgovor.

Ne poklanja vam ljubav, pažnju  – Ne ponaša se kao prije. Nema pažnje, ljubavi, već hladnoća. Čak i kada vi pokušate neđto, vidite da izbjegava.

Svađa se i krivi vas – Lako će se posvađati s vama. Naći će razlog da pokrene svađu i za istu vas da okrivi.  Kada mu skrenete pažnju na ponašanje, neće prihvatiti kritiku i pokušati riješiti pr0blem, već će okriviti vas jer je to najlakše.

Nema vremena za vas – Naravno, neće provoditi vrijeme samo sa vama, ali ukoliko mu je stalo naći će vremena za vas u moru silnih obaveza.

Ne uključuje vas u svoje planove, dešavanja – Niste upućeni u on što mu se dešava, niti on namjerava da vas uključi u to.

Flertovanje s drugim djevojkama – Kada je muškarcu stalo, onda ste mu samo vi bitni, ne druge djevojke. Da li mislite da vrijedi ostati s obom koja flertuje s drugima i kojoj ne možete da vjerujete?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *