Hitan prekid jutarnjeg programa, Jovana Jeremić napravila ha0s u studiju: Je li moguće da je uradila 0vo - ženo, idi Iiječi se
Breaking News

Hitan prekid jutarnjeg programa, Jovana Jeremić napravila ha0s u studiju: Je li moguće da je uradila 0vo – ženo, idi Iiječi se

Svi mi znamo ko je Jovana Jeremić, opduvijek je znala kako da na sebe skrene veliku pažnju i uživa u tome. Ona radi razne stvari samo da bi dospjela u centar pažnje, komentarisale su široke narodne mase. Naime, Jovana je uposlenica tv Pink i vodi kako svi imamo prilike da vidimo Jutarnji program.

Mnogi smatraju da se ona uopšte ne ponaša u skladu sa emisijom koju vodi, njene odijevne kombinacije u kojima dolazi u jutarnji program su previše pr0ste, njene rečenice koje izgovara nisu profesionalne, i slične stvari koje joj se svakodnevno zamjeraju, ali ona na to ne obraća pažnju.

Jovana je previše opuštena, pa je tako prisjećaju se stranice koje su tu da je ismijavaju, kako vidimo ,kako je na rolama uletila u studio tv pinka da vodi jutarnji program, napravila je ha0s u studiju, ovo niko nije očekivao od voditeljice. Kako može i sam čelnik ove kuće sebi dozvoliti takvo nešto, najbolje da dođe do prekida programa, pisali su ljudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *