Kako bi izbjegli kvarove, domar stanarima ostavio urnebesnu poruku koja ih je nasmijala (Foto)
Breaking News

Kako bi izbjegli kvarove, domar stanarima ostavio urnebesnu poruku koja ih je nasmijala (Foto)

Kako bi izbjegli kvarove, domar stanarima napisao poruku koja ih je nasmijala: U ovoj zgradi je očigledno dolazilo do kvarova lifta i zato je domar Pero odlučio da ostavi stanarima jednu poruku nakon koje bi im trebalo sve da bude puno jasnije. Evo šta im je napisao:

Interesantno je kako ljudi vole da ignorišu  upozorenja, poruke koje nalaze. Izbjegavaju da poštuju pravila. Tako da nije ni čudno što se radnici nekad naljute i odluče to objasniti na drugi način.

Ovaj domar je bio iznerviran jer se lift često kvari zbog greške koju stanari prave. Ako piše određeni broj osoba koji može biti u liftu, odnosno težina, onda se treba pridržavati toga. Ne piše bespotrebno. Kao ni ostala upozorenja što ne pišu bespotrebno.

Bonus: “Prevari0 sam devojku. Kajem se, nije mi ništa značilo i ne mogu da verujem da sam to uradio. Želeo sam priznati ipak devojci, ali nisam smeo. Znam da će me ostaviti istog trenutka i to ne mogu dopustiti. Pr0blem je što cura s kojom sam je prevario hoće da joj kaže. Jer želi da budem sa njom, a ostavim devojku. Ne znam šta sada  da radim.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *