Ana Korać donijela važnu odluku - tiče se trudnoće: "NažaIost moram to da uradim, molim vas da me shvatite" fanovi u suzama - pa zašto?
Breaking News

Ana Korać donijela važnu odluku – tiče se trudnoće: “NažaIost moram to da uradim, molim vas da me shvatite” fanovi u suzama – pa zašto?

Ana korač je javnosti postala poznata kada je ušla u prvu sezonu rijaliti programa Zadruga i od tada je dobila veliku podršku širokih narodnih masa. Ona je kako imamo prilike da pratimo društvene mreže jako aktivna, putuje i bahati se svagdje po svijetu sa novcem. Ana je neko ko ima svoj stil i kojem je ostakla vijerna, a kako sama kaže, mnoge  druge djevijke su pokušale da je kopiraju ali to nije moguće.

Naime, ona je kako znamo dugo već sa tajanstvenim čovjekom, sa kojim je sada kako smo imali prilike da pratimo ostala i u drugom stanju.Ana je živjela od društvenih mreža, svaki trenutak je tamo dijelila, a sada je donijela odluku koja je rastužila fanove, tiče se instagrama i trudnoće, pročitajte šata je objavila:

Niko nije očekivao da će ona biti tako dobra trudnica, zamislite kakva će majka biti? Zasigurno nikome ne trebamo suditi unaprije i po izgledu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *