Djevojka za oženit: Vedrana ima svoj traktor, bavi se poljoprivredom, muškarci past ćete sa stolice kada vidite ostale slike
Breaking News

Djevojka za oženit: Vedrana ima svoj traktor, bavi se poljoprivredom, muškarci past ćete sa stolice kada vidite ostale slike

Ova djevojka je osvojila internet. Vrlo je vrijedna, ima svoj traktor i trebala bi biti primjer većini. Njeno ime je Vedrana Poletar (20) i ona svaki dan provodi na poljima. Ona svakog dana vozi traktor, bavi se ratarstvom, voćarstvom. Ore zemlju, proizvodi hranu. Nakon završetka škole, trebala je odlučiti da li će ići na fakultet ili ostati pomagati roditeljima sa zemljom. Ljubav prema zemlji je naslijedila od roditelja.

 

Ona i njena porodica su zaradili dosta novca. Prijavila se na potporu EU za mlade poljoprivrednike i dobila oko 50 000 eura. Možda bi drugi kupili skupo auto, ali ne i ona. Ona je kupila traktor koji će joj mnogo koristiti.

Ovakve djevojke bi trebale biti u fokusu, a ne da su nam u fokusu uvijek starlete koje na neki način bivaju nametnute od strane medija. Bilo bi dosta bolje kada bi se više pisalo o ovakvim osobama koje nam mogu i trebaju biti primjer. Vjerujemo da postoji dosta ovakvih primjera, ali se za njih ne zna jer se radije piše o nekim drugim temama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *