Sada je sve otkriveno, evo ko je dečko Dalile Dragojević, svi ga znate: Srpski mediji objaviIi sliku - ukrala 0voj popularnoj pjevačici dečka?
Breaking News

Sada je sve otkriveno, evo ko je dečko Dalile Dragojević, svi ga znate: Srpski mediji objaviIi sliku – ukrala 0voj popularnoj pjevačici dečka?

Moramo da kažemo kako se Dalila oglasila iz Budve i opet po ko zna koji put rekla da o svom ljubavnom životu ne želi da priča, da je uradila sve šta je uradila  i da je sada slobodna emotivno da krene dalje. Rekla je i da su svi imali prilike da 10 mjeseci gledaju njen ljubavni život tako da se sada ne trebaju zanimati za isti, dovoljno su vidjeli.

Sudeći po fotografijama, medijima ništa ne može promaći, Dalila je bila na jednoj jahti, a ona je izgleda od bivšeg dečka Sandre Afrike. Ona je sa Aleksandrom Moskovljević Mikišom provodila ovo ljeto, a kako smo mi došli do tih informacija pokazat će vam i dokazati fotografije koje se nalaze ispod teksta:

Oni su objavili slike sa istog mjesta, nisu vjerujemo ni slutili da će se to ikako primjetiti i da će mediji povezati njih dvoje. Pored togai zvor blizak Dalili je rekao da su mediji na pravo putu i da je sve to istina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *