Dalila dobila stan u BG nakon rijalitija: Obožavateljka odlučila da joj pokloni nekretninu, ali pod 0vim uslovom - Past će sa stolice, auu
Breaking News

Dalila dobila stan u BG nakon rijalitija: Obožavateljka odlučila da joj pokloni nekretninu, ali pod 0vim uslovom – Past će sa stolice, auu

Moramo da kažemo kako svako od učesnika zadruge želi da pobijedi i osvoji prvo mjesto. Vidimo kako se pred kraj svirazilaze, svi pokušavaju da se predstave u malo boljem svijetlu ne bi li kupili glasove širokih narodnih masa. Jedna se gledateljka javila u emisiju koju svi gledaju po imenu “pitam za druga” i rekla kako ona ima stan i kako želi taj isti stan da da Dalili.

Koliko su fanovi ostrašćeni govori i sama izjava ove gospođe.Ona kaže kako možete da čujete u nastavku teksta da će na finalnoj večeri prepisati stan koji ima Dalili. Ako kako kaže gledateljka Car ostane s njom onda će stan prepisati pola njenu pola njoj, a ukoliko ona izađe sama, stan prepisuje samo njoj. Pogledajte i sami kako je sve to ona rekla:

Sudeći po komentarima niko ne smatra da je ova gledateljka pri zdravoj pameti kad može nekretninu odlučiti dati nekoj rijaliti učesnici koja je uradila tako gr0zne stvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *