Dramatična ispovijest Marka Osmakčića: Tukao me ko "vola u kupusu" zbog tenisa, majka je u mom autu vozala švalera, volio bih..
Breaking News

Dramatična ispovijest Marka Osmakčića: Tukao me ko “vola u kupusu” zbog tenisa, majka je u mom autu vozala švalera, volio bih..

Svako od nas ima svoju životnu priču kako kaže Marko i on ima svoju koju nije pričao do sada. On se sa majkom nije čuo preko godinu dana tek se nedavno čuo po izlasku iz rijaliti programa, javila se da pita kako je. On kaže da je njegova majka varala njegovog oca, ali ga je ostavila tek kada je našla sigurnost u drugom muškarcu, on nije sve to mogao da podnese, sa 17 godina je otišao od kuće.

On je bio u teškoj financijskoj situaciji a njegova majka je tada imala novca, međutim ,nikad im nije pomagala. On kaže da ga je otac tu’kao da mu je to zamjerio jako ali sada zna da je to bilo za njegovo dobro.

Da nije bilo oca nikada ne bi mogao da postanem što sam postao, nisam želio da se posvetim tenisu, a to me išlo. Rekao je da bi volio porazgovarati sa Viki da on nije takav, sada su se stvari slegle i bolje vidi sve, u rijalitiju je sve mutno i sve tjera na nasiIje, a nije nasiInik kako ističe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *