Nikolina je ubila mog sina, ako progovorim ide u zatvor - Godinama nije spavala sa Vidojem: Miša Grof iznio jezive optužbe
Breaking News

Nikolina je ubila mog sina, ako progovorim ide u zatvor – Godinama nije spavala sa Vidojem: Miša Grof iznio jezive optužbe

Moramo da kažemo kako je Nikolina poznata voditeljica iznenadno ostala bez svoje jače polovine. Njen suprug svima poznat Vidoj je prem1nuo iznenada u 43 godini života, a ona je nakon toga ušla u 0pasan suk0b sa svojim svekrom koji je počeo da iznosi sve više i više detalja.

Kako se sada oglasio, smatra da ona treba ić u zatv0r jer ga je ona ubiila svojim zahtjevima. On je samo radio a ona je išla, putovala, hodala trošila. Kako kaže njen svekar njeni kućni ljubimci su jeli najskuplju hranu i išli na pedikure i šišanja redovno. Istakao je da voli Unu i da ne vjeruje kako je tako divna djevojčica mogla da se rodi od takve majke.

On je rekao i da ona nije s njegovim sinom spavala 2 godine, kako bi on dolazio donio pare i otišao spavati u hotel. Da li su ovo sve istiniti navodi? Vjerujemo da će se i Nikolina oglasiti. Ovaj suk0b je nastao isključivo jer njen svekar ne želi da da nasljedstvo snahi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *