"Imam 76, a zaručnik 19 godina, kažu da mu mogu biti prabaka, ali mi se baš jako volimo - on umije da me dovede do Iudila.."
Breaking News

“Imam 76, a zaručnik 19 godina, kažu da mu mogu biti prabaka, ali mi se baš jako volimo – on umije da me dovede do Iudila..”

Moramo da kažemo kako ovo nije prva priča koja se tiče razlike u godinama, koja je prevelika, slažu se mnogi u kometarima. Naime, jedan mladić koji ima 19 godina vjerovali ili ne, podijelio je viode zapis koji je pogledalo preko 16 miliona ljudi širom svijeta.

Kako vidite u naslovu, on je zasnovao emotivnu vezu sa ženom koja je preko 50 godina starija od njega.Ona ima76 godina, a on kako smo već naveli 19, što mu daje za pravo da radi šta želi jer je punoljetan. Pogledajte i sami u nastavku video snimak gdje je on nju zaprosio, uz puno balona u obliku srca:

 

@milina_gattaThank you 💚♬ Notizie Uno – Sigla & Loop – Piero Bellisario

Neki kažu da prava ljubav ne broji godine, ali svi koji imaju djecu tih godina smatraju da je sve ovo b0lesno i da ne vjeruju kako se mladić od 19 godina može tek tako da se zaljubio u ženu koja ima toliko godina , ona može da mu bude skoro pa pra baba, a ne baba, pisali su ljudi. Koji je vaš komentar na sve ovo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *