Novi neoborivi dokaz: Pogledajte snimak Stefan i Marijane koji je produkcija pokušala zataškati - imali odnose dok niko ne gleda (Video)
Breaking News

Novi neoborivi dokaz: Pogledajte snimak Stefan i Marijane koji je produkcija pokušala zataškati – imali odnose dok niko ne gleda (Video)

Moramo se složiti da rijaliti program zadruga umije da zainteresuje šiuroke narodne mase sadržajem. Iako su svi svijesni da je to jedan jako l0š sadržaj koji se emituje svakodnevno i koji može da ugr0zi odrastanje mladih, ljudi ga gledaju i samim tim šalju čelnicima to jeste produkciji poruku da vole to i da im je to zanimljivo.

Sada je došlo do velikog broja komentara odnosa Stefana Karića i Marijane koji su bili izgleda jako prisni, a sve se to vidi na video snimku koji je produkcija prvenstveno pokušala sakriti ali kada su vidjeli da se taj video uveliko dijeli na grupama objavili su ga na svoju stranicu. Kako vidite na slici iznad oni su otišli u štek gdje nema niti jedne kamere, a ona je izašla kako možete vidjeti na video snimku u nastavku teksta i tražila je vlažne maramice. Pogledajte i sami:

Svi se sada pitaju kako će na ovo reagovati Jovana ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *