Ovaj električar otkrio šta najviše vuče struju - radi ovoga dobijate stalno veliki račun za struju, 0vo su važni savjeti
Breaking News

Ovaj električar otkrio šta najviše vuče struju – radi ovoga dobijate stalno veliki račun za struju, 0vo su važni savjeti

Mnogi žele uštedjeti kad je riječ o potrošnji struje, dosta ljudi pravi greške a da nisu ni svjesni da ih rade.

Tomislav Micić se oglasio tim povodom u emisiji Jutro koje se emituje na Prvoj, pa je otkrio koji to uređaji troše najviše struje, odnosno kako da se uštedi i koliko na iznos računa može da utiče klima.

Najveći potrošači električne energije u kućanstvu su grijanje, odnosno kućanstva koja imaju grijanje na struju. Dakle, ovo su TA peći, a samo u pozadini je bojler. Dosta je veliki potrošač, ali i ne mora biti, ovisi koliko se tople vode potroši. Neki ukućani imaju običaj tuširati se dva puta dnevno i dugo boraviti u kupaonici, pa taj bojler puno troši.

Bojler odnosno kotao ne troši toliko struje jer ima svoju izolaciju, zagrijava vodu i pohranjuje tu toplinu, ali ako se voda puno troši i ima više stanara, velika je potrošnjam kazao je ovaj priznati stručnjak.

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *