Opasan virus zakačila sa 29 godina - 4 mjeseca pjevačica ležala u krevetu, radi 0voga Sanja nije smjela mrdnuti, i karijeru pauzirala
Breaking News

Opasan virus zakačila sa 29 godina – 4 mjeseca pjevačica ležala u krevetu, radi 0voga Sanja nije smjela mrdnuti, i karijeru pauzirala

Sanja Maletić se u posljednje vrijeme i ne pojavljuje u javnosti, najveći razlog tome je to što ima veliki problem sa zdravljem.

Sa začećem ima veliki problem, izjavila je kako je to jedna od najvećih stvari s kojom ne može da se pomiri. Rekla je da nema vremena da neke stvari preboli i da prežali.

Kazala je potom kako je to cilj koji nju u životu drži pozitivnom, njena zvijezda vodilja je to, ona smatra kako je najljepši cilj koji čovjek može sebi da postavi je DIJETE.

Smatra se da je ona žena koja čvrsto stoji na nogama, da vuče konce u svom životu. Ne dozvoljava da je bilo šta poremeti.

Imala je 29 godina kad je dobila koksaki virus, to je virus koji imaju inače sportisti koji svoj organizam preforsiraju više od onoga što bi on mogao da podnese.

Njoj se desilo to jer je radila svaki dan u sedmici, dva dana bude u Parizu, pa potom u Švajcarskoj, a kasnije u Njemačku ode.

Ona je u krevetu ležala četiri mjeseca, nije smjela da se preznoji, nikako nije smjela da rizikuje. Mjesecima je morala strogo da miruje, odlučila je prestati raditi teške i naporne romske svadbe, koje po nekoliko dana znaju da traju.

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *