30-godišnji Valjevčanin zatekao ženu u klinču sa drugim muškarcem – kad vidite šta je Ranko uradio nakon toga, neće vam biti dobro
Breaking News

30-godišnji Valjevčanin zatekao ženu u klinču sa drugim muškarcem – kad vidite šta je Ranko uradio nakon toga, neće vam biti dobro

Jedna od najboljih stvari koja se čovjeku može desiti svakako je ljubav, ali isto tako može da bude i najgora stvar, sve zavisi s kim ste u vezi.

A kao što iz naslova možete zaključiti, radi se o prevarama koje neslavno uvijek završe. Svi itekako dobro znamo da je obmana snažan potez svakog muškarca, bilo da je riječ o ćeni ili muškarcu, ne može se nikada to razumjeti i opravdati.

Pisat ćemo danas o Ranku, tridestogodišnjaku koji iz Valjeva dolazi, a nekoliko godina je u emotivnoj i vanbračnoj zajednici bio sa ženom kojoj ćemo samo inicijale otkriti, a riječ je o G.M., žena koja je iz Kruševca.

Ona ga je čekala kući, dok je on radio, kako bi mogao da zaradi i prehrani sebe i nju. Ipak, jednog dana je došao kući pola sata prije, šef ga je pustio ranije, ali je ono zatekao prizor koji nije očekivao nikako.

Svoju ženu je s drugim čovjekom zatekao u krevetu, a potom je u naletu bijesa otišao u garažu po sjekiru, a potom je njome ubio čovjeka.

Nikako se nije opirao, samo je sjeo, zapalio cigaretu i čekao policiju koju je pozvao da ga uhapsi. On se predao i priznao sve. Komšije su se zapitale kako je moguće da je to jedna žena mogla da uradi ovako vrijednom čovjeku.

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *