Ilma Karahmet se udala mlada - transformirala se pjevačica, a 0vako izgleda njen suprug - ona sva ponosna objavila sliku
Breaking News

Ilma Karahmet se udala mlada – transformirala se pjevačica, a 0vako izgleda njen suprug – ona sva ponosna objavila sliku

Ilma Karahmet je relativno mlada dospjela na scenu, imala je svega 13 godina kad se pojavila na takmičenju X Factor Adria, a ona je simpatije cijele regije osvojila, otpjevala je pjesmu IMA JEDAN SVET na audiciji, a taj video je imao nekoliko miliona pregleda na platformi YouTube.

Djevojka koja dolazi iz mjesta Kiseljak koji se nalazi u neposrednoj blizini Sarajeva u BiH se proslavila i u Hrvatskoj, tačnije nastupala je u hrvatskom takmičenju RTL Zvijezde, a tamo je osvojila ubjedljivo prvo mjesto i nagradu oko 13 hiljada eura, a poslije toga dugo se nije pojavljivala u javnosti.

Dva mjeseca samo nakon što je napunila punoljetstvo, Ilma se odlučila udati za svog dečka Sedina Lakaču, a s njim je bila nekoliko godina u emotivnoj vezi. U Sarajevo je održano svadbeno veselje mladenaca.

Danas je Ilma neopisivo sretna u braku sa Sedinom, a ako vas zanima kako on izgleda, to možete u nastavku ovog teksta pogledati, kako biste se i sami uvjerili u to:

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *