Dame širom Juge je zavodio, a Lokica Stefanović mu je osvojila srce - ev0 kako danas čuveni muzičar izgleda
Breaking News

Dame širom Juge je zavodio, a Lokica Stefanović mu je osvojila srce – ev0 kako danas čuveni muzičar izgleda

Vlado Kalember, čuveni muzičar i osnivač grupe Srebrna Krila je oduševljavoa svoju publiku širom regije od 1978. godine pa do danas, a on je i Jugoslaviju predstavljao na Eurosongu 1984. godine kad je nastupio sa koleginicom Isoldom Barudžijom, a otpjevali su pjesmu Ćao, Amore.

Dvije godine poslije, on je krenuo sa solom karijerom, jer je napustio bend, a bio je svojevremeno član benda 4 asa, a osim njega čini li su Jurica Pažen, Rajko Đumić i Alen Islamović.

Nikada Vlado nije želio da priča o privatnom životu, iako je oduvijek važio za čovjeka sa javne scene koji je osvojio srca žena širom Juge sa jednim stihom samo.

Leposava Lokica Stefanović je bila jedna od onih koja je osvojila srce Vlade Kalembera, ona je bila plesačica u plesnoj grupi Lokica, pa je tako dobila nadimak, a njihova veza je potrajala samo godinu dana jer su bili često razdvojeni.

Kasnije je Kalember oženio Anu Ruckner koja je inače poznata violončelistica, a s njom je dobio nasljednika, ipak ni ta ljubav nije uspjela. Evo kako danas izgleda Vlado Kalember:

 

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *