Ništa tužnije nema kad otac 0vo o kćerki kaže - Milan Štrljić rekao zbog čega niej blizak sa Ivom, cjepa se srce radi 0voga
Breaking News

Ništa tužnije nema kad otac 0vo o kćerki kaže – Milan Štrljić rekao zbog čega niej blizak sa Ivom, cjepa se srce radi 0voga

Današnja tema je opet javna scena, ali ovaj put glumačka, znamo kako na ovim prostorima imamo mnogo mladih glumaca koji su krenuli stopama roditelja.

Milan Štrljić je jedna od poznatijih glumaca, a njegova kćerka Iva ide također očevim stopama. Jasno je da je Milan taj koji pod svaku cijenu izbjegava medije, ali ako mora da se nađe pred njih, onda on na sva pitanja odgovara profesionalno barem kad je u pitanju njegova karijera, ali i privatni život.

90-ih godina Milan je napustio beograd, svi znamo kako je to bilo mnogo turbulentno na ovim prostorima, a prije nego će otići, on je okončao svoj brak sa balerinom Slavicom, s njom je dobio dvoje djece kao plod velike ljubavi, Luku i Ivu.

Poznato je kako se preselio u Hrvatsku da živi, tamoje svoju suprugu Dašu upoznao s kojom ima sina Frana.

Radi svega toga on nije dobar sa kćerkom Ivom, a to traje nekoliko godina. Iva je ipak u više navrata demantovala to.

Milan je ovaj put rekao kako je sve što se desilo sudbina. Čim je došlo do rata on se vratio u Hrvatsku, razlog zbog kojeg nije bio uz Ivu, nije joj bio podrška kad je odlučila čime će se baviti. Njih dvoje žive u različitim zemljama, svakako smatra da Ivi nisu potrebni savjeti, jer jako dobro radi svoj posao.

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *