Da ne povjeruješ - 0vo je njegova najveća tajna, skrivali su je decenijama - mi nešto potpuno drugačije znamo - velika nevjerica
Breaking News

Da ne povjeruješ – 0vo je njegova najveća tajna, skrivali su je decenijama – mi nešto potpuno drugačije znamo – velika nevjerica

Miroslav Todorović zvani šera je pravnik koji se godinama bavi likom i djelom Josipa Broza Tita, on je rekao kako je Tito kojeg mi svi poznajemo imao drugačiju biografiju od one koju smo dobili.

Pravi Tito je prema njemu umro na Uskrs 1915. godine, bio je pripadnik divizije Lander. Stranim izvorima se najviše služio, koristio je London ili njemačke izvore, Josip Broz je prvi put 12.08.1914. godine ušao na srpsko područje, odnosno na Drini je bio kao pripadnik Lander divizije.

Otac mu je bio židov iz Poljske, koji je inače bio sposoban čovjek koji se u Beč preselio iz Kijeva, a Titova majka zvala se Marija koja je za tog čovjeka radila. Zapisano je da je rodila muško dijete, ali nije zapisano očevo ime.

Marija je odvela malog Broza kod oca kad je porastao, koji mu je pružio ugodan život i muzičko obrazovanje.

Sve je to trajalo dok nije otišao za špijuna da se školuje. I sam Tito je išao u obavještajnu školu, bio je dobar u tome.

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *