Hitna odluka velikog šefa: Žest0k0 kazniIi Dalilu Dragojević - produkcija je više ne štiti, otkrili sve, 0vo se ne prašta
Breaking News

Hitna odluka velikog šefa: Žest0k0 kazniIi Dalilu Dragojević – produkcija je više ne štiti, otkrili sve, 0vo se ne prašta

Moramo da kažemo kako je Dalila sada prešla sve granice i da je ni produkcija ne štiti niti podupire. Ona je kako su svi imali prilike da vide zajedno sa Carem donijela odluku d anavodno napuste imanje, jer je imala određene poteškoće sa frizerom.

Svi koji prate rijaliti mogli su vidjeti da se imenovana takmičarka probudila jako nervozna i počela je da kuka za frizera, počela je da na osnovu produkcije iznosi razne laži i da se služi neistinom, što je kako su se oglasili članovi produkcije kažnjivo i nedopustivo u rijaliti programu zadruga.

Kako saznajemo ona nije ni svijesna kako je masnu kaznu dobila zbog iznošenja laži na račun produkcije, a obavještenje o tome nije stiglo, jer je od ove godine uvedeno pravilo da za svaku kaznu i ne mora doći dodatna obavijest takmičaru.

Svi oni će kako kažu članovi produkcije po izlasku biti obavješteni gdje , kad i zbog čega su ostali bez novca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *