Svadbeni poklon koji je Ceca dobila od svoje svekrve krije mračnu porodičnu tajnu: 0ve riječi je dobro zapamtila - sada se sve saznalo, da vas jeza pr0đe
Breaking News

Svadbeni poklon koji je Ceca dobila od svoje svekrve krije mračnu porodičnu tajnu: 0ve riječi je dobro zapamtila – sada se sve saznalo, da vas jeza pr0đe

Moramo da se sjetimo kako je svadba od Arkana i Cece bila tema medija tog dana, svi su uživo prenosili to slavlje, a ona je na sebi kako saznajemo imala vjenčanicu koju je kupila u Milanu posebno šivenu za nju i za koju je dala 100.000 tadašnjih maraka, što je i više nego pravo bogatstvo.

Majka od njenog izabranika Arkana Josifovski Slavka je svojoj budućoj snajki dala jedan dar, poslon za svadbu, u pitanju je bio dukat od zlata koji je kako je istakla ona na toj svadbi stan, potiče još iz 17000 godine. Ona ga je dobila od njegove babe, a baba od čukunbabe, pa je ona onda odlučila da ga proslijedi Ceci.

Ovaj dukat krije tajnu, rekla je, svi koji ga imaju imaju dug i sretan brak, pa je poželjela i njima isto. Mnogi su rekli da ne vole te gatke i da su se naježili od pomisli da se njima desila tra’gedija, a svi znamo da je on napustio ovaj svijet, znamo i na koji način, ali to nije tema ovog članka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *