Rada Manojlović progovorila o navodima da je u drugom stanju i da roditelji Harisa Berkovića priželjkuju unuče: "Istina je da.."
Breaking News

Rada Manojlović progovorila o navodima da je u drugom stanju i da roditelji Harisa Berkovića priželjkuju unuče: “Istina je da..”

Moramo da kažemo kako je Rada jako dugo na javnoj sceni, a sada je poslije toliko godina rekla da joj nije bilo ni malo jednostavno na samim početcima. Ona je kako znamo bila u grandu prvih 10 godina, tako se to prije raidlo, bila je pod ugovorom.

Istakla je da se morala boriti sama sa dosta komentara, nije ona imala neku jaku porodicu, njeni nisu bili dio javnog svijeta i nije ih nikad opterećavala sa stvarima koje nisu mogli riješiti i gdje joj nisu mogli biti od pomoći. Kaže da nikad neće zaboraviti riječi Snežane Đurišić koja joj je rekla da mora srediti svoje zube ako želi da uspije.

Kako kaže Rada tada joj je teško sve to palo, nije imala novca, a željela je to, međutim ,sve se stvari slože na svoje mjesto kad trebaju.Mediji su je pitali da li je istina da je u drugom stanju i da Harisovi jedva čekaju unuče:

Mislim da je sve to jedno l0še pitanje, to je privatna stvar o kojoj ne želim da pričam. Navodi da sam trudna su laž, a da li oni priželjkuju to ne znam, sigurno da priželjkuju, ali mi odlučujemo kada će se to desiti. Istina je da svako želi dijete, ali sve u svoje vrijeme. – dodala je ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *