Do sada najveća p0vreda u Zadruzi: Hitna pomoć ušla na imanje u Šimanovce - 0vo nisu mogli da sakriju, zadrugari se okupiIi oko njega (Video)
Breaking News

Do sada najveća p0vreda u Zadruzi: Hitna pomoć ušla na imanje u Šimanovce – 0vo nisu mogli da sakriju, zadrugari se okupiIi oko njega (Video)

Moramo da kažemo kako je rijaliti program Zadruga godinama dio svakodnevnice ljudi. Naime, kada je počela zadruga niko nije ni zamišljao da će se u toku svih ovih pet godina u njoj izdešavati takve stvari. U njoj su se rodile nove ljubavi, u njoj su se prekdiali dugogodišnji brakovi, a svoj brak je zbog jedne učesnice svima poznate Maje Marinković okončao i Janjuš.

Naime, svi znamo ko je on, bio je nekoliko sezona učesnik ovog rijaliti programa, a kada je postavljena anketa ljudima nedavno, šta smatraju najvežom p0vredom u zadruzi, svi su se složili da je to bilo u sezoni kada se Janjuš pijan popeo na stol i barske stolice ispred paba i kada je pa0.

Tada je došla hitna na imanje u Šimanovce, on je zadobio nekoliko težih p0vreda, a kako je bi pijan nije mogao da buide svijestan šta se dešava oko njega. Ovo će sigurno svi pamtiti, kao i neke druge njegove postupke u ovom formatu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *