AstroIog otkrio šta nas očekuje 12. Aprila: Fenomen koji će mnogima promijeniti život, 0ve promjene moraju da se dese - auu
Breaking News

AstroIog otkrio šta nas očekuje 12. Aprila: Fenomen koji će mnogima promijeniti život, 0ve promjene moraju da se dese – auu

Kako vidite po samom naslovu danas pišemo o jednom datumu, tačnije 12.04. ove godine ,a u to vrijeme će se kako kae ovaj stučnjak deisiti nešto što se ne dešava često, šta više, on navodi da se to dešava navodno svakih 166 godina.

Kako kaže kada je u pitanju određena konjukcija, tada se dvije planete nalaze u jednom stepenu, počeo je objašnjavati sve što i sami možete da pročitate u cijelosti prenešno u nastavku ovog našeg teksta:

Nakon ovog objašnjenja, on je rekao nešto što je dalo vjetar u leđa mnogim koji se vjerujemo sada u ovom cijelom ha0su nalaze u teškim situacijama. Rekao je da niti jedna situacija po sebi nije niti dobra niti l0ša, da je sve do našeg životnog doba, nekad neke najg0re stvari, poslije kroz život viidmo kao bIagoslov, a one najbolje, bar što smo mislili da su najbolje vidimo kao najveću kaznu, istakao je Veličković i ljudi su ga podržali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *