0vako izgleda žena koja je Marinku Rokviću rodila vanbračnog sina: Skrivala se od javnosti, a sada se sve saznaIo - evo ko je ona zapravo
Breaking News

0vako izgleda žena koja je Marinku Rokviću rodila vanbračnog sina: Skrivala se od javnosti, a sada se sve saznaIo – evo ko je ona zapravo

Svi mi znamo da je on jako dugo sa Slavicom, da je ona njegova bolja polovina. Oni su kao plod svoje ljubavi dobili dva sina koji su jednako poznati javnosti Nikola i Marko. Prije nego je stupio u ovu bračnu zajednicu on je imao vanbračnu zajednicu u kojoj je dobio sina, o čemu se jako malo priča, skoro da se o tome ništa i ne zna. Žena koja mu je rodila to dijete iz velike ljubavi prema njemu zove se Mila.

Na svijet je donijela muško dijete dala mu je ime Dario, njih dvoje žive u inostranstvu i nikada se medijiski nisu eksponirali, prenose mediji.Dario je rastao najviše sa majkom, nije imao uvijek previše pažnje od porodice, ali nakon nekih godina se spojio s njima i izradili su korektan odnos. On je bio kako znamo mnogo puta u posjeti kod svoje braće a i kod svog p0k0jnog oca.

Iznad teksta možete da vidite kako zapravo izgleda žena koja mu je rodila vanbračnog sina Daria koju je krio sve te godine svog života.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *