Pjevačice sa estrade goIe kao od majke rođene: P0skidaIe se poznate dame, muškarcima se zavrtjelo u glavi - Lepoj Breni 0vo nije trebalo po stare dane, sram0ta
Breaking News

Pjevačice sa estrade goIe kao od majke rođene: P0skidaIe se poznate dame, muškarcima se zavrtjelo u glavi – Lepoj Breni 0vo nije trebalo po stare dane, sram0ta

Kada pomenemo estradne pjevačice, nekako smo navikli da one na razne načine skreću veliku pažnju na sebe. One svojim fotografijama na društvenim mrežama znaju izazvati toliko komentara da svi mediji pišu o njima, a sada se desila slična situacija.

Kako nam polahko dolazi lijepo vrijeme, one su uveliko počele da objavljuju slike s mora ili sa bazena, prisjećajući se prošlog ljeta i sunca. Ona kako vidimo žele da što prije ponovo ovako uživaju, ali neke su pozeljele da privuku veliku pažnju na sebe pa su se skinuIe kao što smo ju naslovu naveli, niko ne vidi snimao tih fotografija, a Marina Visković oja je na ovom spisku je rekla kako je to zapravo umjetnost i da to ne moze shvatiti niko ko umjetnik nije.

Pogledajte i sami u nastavku ovog teksta kako izgledaju mlade dame bez kup’ćeg kostima, vjerujemo da cete se iznenaditi kada ih vidite, samoKarleuša nije iznenadila ljude jer kako kažu, navikli su od nje sve, pa i ovakve fotografije:

Šta vi kazete na sve ovo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *