Izbio žest0k suk0b u porodici Lepe Brene: Nakon što je pjevačica javno p0nizila sina, Viktor joj nije ostao dužan - udaario na majku?
Breaking News

Izbio žest0k suk0b u porodici Lepe Brene: Nakon što je pjevačica javno p0nizila sina, Viktor joj nije ostao dužan – udaario na majku?

Moramo da kažemo kako je Viktor, mali bucko postao prava atrakcija od kako se pozabavio svojim izgledom. Danas je kako vidite opet on tema, kao i njegovi ljubavni odnosi, on je počeo sve više da mijenja djevojke ,što se njegovoj majci ni malo ne sviđa.

Ona je navikla sa ostalim sinovima da nema pr0blema, jedan brat mu je u braku, skrasio se, a drugi je u ozbiljnoj emotivnoj vezi. Brena nikada nije morala da se suočava sa skandaIima zbog Filipa i Stefana, sve dok Viktor nije krenuo da osvaja srca raznih djevojaka, i kako kažu narušava reputaciju Živojinovića.

Viktor je sada otišao na putovanje, a kako saznajemo, Brena se toliko miješa u njegov život, da izvor blizak porodici ističe da svako malo dođe do velikih skandaIa ,svađa i teških riječi. Naime, on je objavio sliku koju vidite ispod teksta, a Brena mu je u komentaru napisala “zašto piješ dva koktela u isto vrijeme?”

On je na’pao ,smatra da to nije lijepo, udar1o je na nju kao da mu nije majka, rekao je izvor. Ovo nisu potvrđene informacije.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *