"Ne mogu više da šutim.." Ljuba Pantić se oglasila i sasuIa brutaInu istinu o Dalili: A tek šta je rekla o Dejanu i njenom babi Husi - auu
Breaking News

“Ne mogu više da šutim..” Ljuba Pantić se oglasila i sasuIa brutaInu istinu o Dalili: A tek šta je rekla o Dejanu i njenom babi Husi – auu

Ljuba je svima poznata kao rijaliti učesnica, i kao majka rijaliti učesnice Aleksande Subotić. Moramo da kažemo kako se ona pojavila za Novu godinu kao podrška Dalili Mujić, kao njena prijateljica. Svi su mislili da se Ljuba promijenila, jer je ona ranije o svima iznosila iskreno mišljenje, dok je Dalilu štedila, ali sada je dokazala da je ostala ista, pa je opIela po svojoj prijateljici:

Smatram da je Huso bio jako blag prema Dalili, trebao je raći gore stvari, mene da je nazvala ja bi joj rekla svašta. Žena više bnema ni dostojavnstva i samopoštovanja, izgubila je sve. Kada je Dejan u pitanju, moram da kažem da mu veza nije bila potrebna, niti sa Aleksanrom niti sa bilo kojom drugom djevojkom, sam je trebao ovo da gura, ali eto.. – rekla je Ljuba, pa dodala:

Meni je žao Dejana i Dalile, ali stvari su takve, samo polsije njega joj Car ne može biti mjerilo muškarca, izgubila je pojam o tome. – završila je ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *