43-godišnja profesorica se udaIa za svog 16-godišnjeg učenika: DobiIi su kćerku - "dobar je, sluša, u školi ima sve petice"
Breaking News

43-godišnja profesorica se udaIa za svog 16-godišnjeg učenika: DobiIi su kćerku – “dobar je, sluša, u školi ima sve petice”

Svijet je pun neobičnih priča, koje su povezane s vrlo čudnim muškarcima i ženama. Ponekad zaista pomislimo kada čitamo naslov sličan ovom danas da je to neslana šala, ali to je 100% istina i jednostavno ne možemo vjerovati da takvih ljudi ima na svijetu. Cijela ova priča dogodila nam se vrlo blizu, u Hrvatsk0j, a cijeli slučaj izazvao je Ijutnju tamošnje javnosti.

Riječ je o Renati Juras, koja danas ima 43 godine i koja je zaradila 22-mjesečnu zatv0rsku kaznu zbog zav0đenja svog 16-godišnjeg učenika Ervina Unterhelera. Ostala je s njim čak i u drugom, stanju, a prije par mjeseci dobili su dijete, iako je još uvijek maloljetan i ide u školu. Njih dvoje žive nedaleko od Beča, jer jednostavno nisu mogli izdržati pritisak  javnosti koju je Renata razapela na stup srama.

Njih su dvoje dobili i kćer, a o njoj se uglavnom brine Renata, dok je Ervin još u školi. Vaša mišljenja o ovoj bračnoj zajednici?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *