SkandaI u Zadruzi, Lepi Mića dira0 mIadu zadrugarku - njeni roditelji digli sve na noge: Intiimni momenti sa učesnicom rijalitija Pržulja će skupo koštati? (Video)
Breaking News

SkandaI u Zadruzi, Lepi Mića dira0 mIadu zadrugarku – njeni roditelji digli sve na noge: Intiimni momenti sa učesnicom rijalitija Pržulja će skupo koštati? (Video)

Miroslav Pržulj je svima poznat p osvom nadimku kojeg nosi godinama “Lepi Mića” njega jako rijetko ko oslovljava sa pravim imenom i prezimenom. On je godinama na tv pinku ,a i zadnjih pet godina ga svi imamo prilike gledati kao aktivnog učesnika zadruge. On je oženjen i ima kćerku, to je javnosti poznato, ali se njegova porodica nikada javno ne eksponira, što on poštuje.

Kako vidite po samom naslovu, sada je isplivao jedan video snimak koji je digao sve na noge, šta ovo produkcija dozvoljava, šta se ovo tamo radi javno pred kamerama? – pitaju se široke narodne mase. Naime, na snimku njemu u krilu sjedi tri puta mlađa djevojka od njega, on ima61 godinu, a ona 21, njeno ime je Monika Jovanovska.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Iznad teksta možete sami da vidite kako je dodiruje, to nije skriveno, možda je mislio da ga ne snimaju, jer odavno svi sumnjaju da je on neko ko je od strane produkcije ubačen svake godine sa razlogom, igra za pr0duckiju a oni ga štite i puštaju da djevojkama ovo radi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *