Stigle prve informacije o Dalilinoj trudn0ći, šta će joj babo reći: Ona se večeras javila i otkrila istinu, "Dalila ima stomak otkako.."
Breaking News

Stigle prve informacije o Dalilinoj trudn0ći, šta će joj babo reći: Ona se večeras javila i otkrila istinu, “Dalila ima stomak otkako..”

Moramo da kažemo kako je jedna bivša zadrugarka, koja je sve predhodne sezone bila učesnica, a sada se posvetila sebi i nekim svojim stvarima rekla mnogo toga kako o Dalili tako i o svom bivšem emotivnom partneru Mensuru i njegoovj djevojci Milici.

Pretpostavljamo da znate kako se radi o Mini Vrbaški, koja je pokrenula nekoliko mini poslova od kojih zarađuje i nema više u planu ulaziti kako kaže ni u jeda rijaliti format. Ona je rekla kako smatra da se Milica i Mensur trebaju u potpunosti odvojiti, ali kako ona zna da to nije jednostavno u tom prostoru. Sama je rekla da Mensur pod hitno mora početi sebe da kopntroliše, jer je otišao u crven0..

Onda su je pitali šta kaže za Dalilinu trudn0ću i stomak? Ona je rekla jedino ako je moguće da je trudna kao i Georgina iz Radovana III. Istakla je da Dalilu od kako zna ona ima stomak, da je bila debIja a sada joj samo stomak ostao. Dodala je i da svaki dan vidimo da mete i jede previše.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *