Ljepša i bolja od svake zadrugarke: Isplivala slika iz doma Mikija Đurišića - 0vo je fataIna crnka koja mu je rodila kćerku (Foto)
Breaking News

Ljepša i bolja od svake zadrugarke: Isplivala slika iz doma Mikija Đurišića – 0vo je fataIna crnka koja mu je rodila kćerku (Foto)

Kada pomenemo Mikija Đurišića, svi ga pamte po nekim jako turbulentnim odnosima, po njegovom nekontrolisanom ponašanju koje je svakako od kako je postao otac korigovao. Naime, on je bio učesnik nekoliko sezona rijaliti programa, a sada je ušao samo s jednim ciljem, da svojoj supruzi, koja je iz Inđije, i svojoj kćerkici omogući sve u životu.

On je rekao kako je njemu njegova žena mirna luka i kako niti jedna u zadruzi ne može biti ljepša od nje, a kada vidite kako ona dobro izgleda, iznenadit ćete se. Naime, ona je jedna prelijepa crnka sa nevjerovatno lijepim crtama lica. Ispod teksta možete da vidite kako izgleda žena koja je Mikiju rodila kćerku i koja ga je uspjela skrasiti:

Miki je oduvijek imao veliku podšrku ljudi, zbog svoje dobre duše, mada nisu mogli uvijek da podrže njegovo ponašanje. Kako sada gledamo maksimalno se suzdržava od suk0ba, što ide u njegovu korist da napokon izađe iz rijaliti programa sa novcem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *