"Ma, ona je boIesnica" drama u sudnici: Ceca vrištaIa pred sudijom na Jelenu, a niko ne može da vjeruje kako je Karleuša reagovala (Foto)
Breaking News

“Ma, ona je boIesnica” drama u sudnici: Ceca vrištaIa pred sudijom na Jelenu, a niko ne može da vjeruje kako je Karleuša reagovala (Foto)

Godinama imamo prilike da pratimo kako se jelena Karleuša i njena suparnica Ceca viđaju po sudovima. Sada je kako prenose mediji Jelena Karleuša tužiIa Cecu i one su se srele na Prvom osnovnom sudu. Kako saznajemo one su bile oko 40tak minuta u sudnici, a svi koji su bili u hodniku mogli su da čuju žestoku svađu koja se desila između njih.

Kako prenose, Ceca nije mogla da vjeruje za šta je optužuje, deraIa se na sav glas “kako te nije stid da takvo nešto pokrećeš, da li si ti normalna žena?” odjekivale su Cecine navodno riječi koje su svi očevidci mogli da čuju u hodniku i koji su prenijeli sve za medije.

Kako kažu Ceca je prva vidno nezadovoljna napustila sudnicu a pred braniocima je samo glasno rekla “ma ova žena je boIesnica, nemam ja više šta da pričam..” Do sada se nije ovako ponašala, vjerujemo da je i njoj dosadilo hdoati po sudovima zbog Jelene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *